971 86 64 13

Certificat de qualitat

L’AVPP disposa del certificat de qualitat ISO 9001:2015 Certificació de Sistemes de Gestió de Qualitat per les explotacions de serveis temporals (hamaques, para-sols i velomars); en la neteja, el manteniment i l'abalisament de platges; i en el servei d'accessibilitat a la platja Tamarells. Aquest certificat és vàlid fins el 21 d’agost del 2021, tot i que s'ha de renovar anualment després de realitzar una auditoria que analitza el compliment de les normes de funcionament establertes.

 

 Certificat de qualitat de les platges del Port de Pollença.

 

 

L’AVPP també disposa del certificat ISO 14001:2015 Certificació de Sistemes de Gestió Medi Ambiental que garanteix la qualitat en l’explotació de serveis temporals (hamaques, para-sols i velomars); en la neteja, el manteniment i l'abalisament de platges; i en el servei d'accessibilitat a la platja Tamarells. Aquest certificat és vàlid fins el 21 d'agost del 2021, tot i que s'ha d'anar renovant anualment després de realitzar l'auditoria.

L’AVPP executa l’explotació de les platges respectant les condicions establertes en el sistema de gestió ambiental (SGA) que implanta l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Pollença.

També gestiona de manera adequada els residus, tant els perillosos com els no perillosos, i facilita al públic informació sobre la política ambiental.

Potser t'interessa...

  • All
  • Sos Turismo
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Contacte

Associació de Veïns del Port de Pollença

  C / Mestral, 15 C.P. 07470 - Port de Pollença - Mallorca - Illes Balears

  +34 971 86 64 13

  av.eumoll@gmail.com

  Dilluns a divendres 10:00 - 13:00