971 86 64 13

Centre d'accessibilitat universal

A la platja Tamarells, just enfront de la plaça Joan Cerdà s'ofereix un servei d’accessibilitat universal, que fins a la temporada 2019 va estar gestionat per l'AVPP.

S'ha adaptat l’espai per poder garantir que les persones amb discapacitat puguin accedir a la zona de bany amb condicions de confort, seguretat i igualtat. 

DSC 0083L’entorn s’ha dissenyat pensant amb el conjunt de la societat, atès que totes les persones són susceptibles de tenir limitacions o condicionants en algun moment de la vida. S’ha instal·lat un centre d’atenció d’accessibilitat universal amb passarel·les adaptades que condueixen fins a la zona de bany. Aquestes passarel·les compten amb una amplada major que la mitjana per facilitar l’accés de cadires de rodes i porten una guia als laterals per a les persones invodents.

Aquest centre compta amb personal especialitzat en atenció a les persones amb discapacitat per poder oferir un servei que respongui a les necessitats desitjades.

Per poder oferir aquest servei correctament s’ha adquirit material adaptat: cadira amfíbia d’adult i d’infants, hamaca accessible, caminadors, crosses, grua hidràulica, entre d’altres. Per garantir la màxima seguretat es fixaran punts d'ancoratge, línies de vida i sistemes d’accés. Al mateix temps que es dispensaran polseres identificatives per aquells grups que ho requereixin, i es comptarà vídeo en llengua de signes explicatiu.

DSC 0392

L’AVPP també realitza el manteniment diari de les rampes i passarel·les d’accés a la platja per facilitar l’accés a les persones amb mobilitat reduïda. 

A davant la plaça Joan Cerdà hi ha vaixell de fusta adreçat als infants amb discapacitat. Aquest jocs és d’accessibilitat física universal està pensat perquè hi puguin jugar tots aquells nins i nines que tenen problemes de mobilitat.

El servei d’accessibilitat universal és un element fonamental per a la consecució d'una societat basada en la igualtat de drets i d'oportunitats i és per aquest motiu que s’ha apostat per oferir i proporcionar els mitjans adients per fer-ho possible.

DSC 0502

 *Volem agrair la col·laboració de la presidenta d'ABAIMAR, Catalina Cerdà, i de la seva filla Neus Ripoll. 

 

Triptic del Centre d'Accessibilitat Universal

 

Potser t'interessa...

  • All
  • Associacio Veins Port Pollença
  • Cursa
  • Eu Moll
  • Marinera
  • Port De Pollença
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Contacte

Associació de Veïns del Port de Pollença

  C / Mestral, 15 C.P. 07470 - Port de Pollença - Mallorca - Illes Balears

  +34 971 86 64 13

  av.eumoll@gmail.com

  Dilluns a divendres 10:00 - 13:00