971 86 64 13

L'AVPP desitja que l'any que ve la Marinera torni a ser una realitat

El dissabte 11 de juliol estava prevista la celebració de la VIII Cursa Popular Marinera del Port de Pollença. Des dels seus inicis, l'Associació de Veïns del Port de Pollença (AVPP) organitza amb l'Ajuntament de Pollença aquest esdeveniment esportiu.

Aquesta cursa nocturna, iniciativa de Toni Cifre Fàbregas, va néixer amb vocació festiva i promocional i amb els anys s'ha convertit en un important esdeveniment d’estiu en Eu Moll i en una referència en el calendari esportiu d'aquesta modalitat. L'Associació de Veïns del Port de Pollença desitja que l'any que ve la Marinera es pugui tornar a incloure dins el calendari esportiu. 

82505040 1536520636522803 8596969426308300800 o

Ajuntam el comunicat oficial que es va fer públic en saber que la cursa no es podria celebrar:

"El comunicat oficial que mai ens hauria agradat treure:

Són temps difícils per a tots/es nosaltres. La intenció d’organitzar cada any la Cursa Popular Marinera —amb tota la feina i pressupost que això suposa— és intentar paralitzar, ni que sigui per uns minuts, la nostra carrera de fons personal i rutinària per fer allò que més ens agrada: córrer, sigui per competir o per demostrar-nos a nosaltres mateixos/es de què som capaços/es, però sempre amb un somriure a la cara i gaudint d’un entorn privilegiat. Ara, i per desgràcia —especialment per aquelles famílies més afectades, que no han estat poques i que des d’aquí les hi enviem tota la nostra força— ha estat la COVID-19 la que ha paralitzat un món que feia temps que ens exigia responsabilitat i ens demanava a crits que tinguéssim més cura d’ell.

És per aquest motiu que, lamentablement, ens veiem obligats a cancel·lar la «8ª Edició de la Cursa Popular Marinera Port de Pollença», tot i les nostres ganes i esforç per poder fer possible un any més una cursa popular marcada en el calendari per a molts/es i que ben aviat es compliran ja 10 anys del seu naixement. Ens fa molt de mal prendre aquesta decisió però creiem que, ara mateix, la prioritat i la nostra màxima lluita no es troba als carrers, sinó en la responsabilitat de cada un/a de nosaltres per fer front a aquesta pandèmia mundial que ja s’ha emportat tantes vides. En aquests moments cal precaució, respecte i molta solidaritat per aquells i aquelles que segueixen lluitant en la primera línia del front, per això, pensem que seria irresponsable per part nostra intentar dur a terme un esdeveniment on cada any es concentren en un mateix punt més d’un miler de persones. Així i tot, hem volgut esperar fins al darrer instant per veure com evolucionava la situació i hem estudiat tota alternativa factible per fer possible la cursa, però davant tanta incertesa i falta de garanties suficients per poder vetllar per la seguretat de tots i totes creiem que aquesta és la decisió més coherent i sensata.

Tampoc entenem “La Marinera” (com ja l’anomeneu molts de vosaltres) sense l’ambient proper, festiu i multitudinari que la caracteritza. Per això, des de l’organització, aprofitem per agrair-vos un any més —encara que sigui des de la distăncia i a través d’una pantalla— la vostra confiança i entrega. Heu estat el motor que ha fet possible que, edició rere edició, els carrers del Port de Pollença s’hagin omplert de llum i color. I, no només això, també us volem donar les gràcies per la vostra fidelitat; sabem que, quan tot això s’acabi, vosaltres hi tornareu a ser.

Que aquesta pausa ens serveixi a tots i totes per tornar a sortir més forts des de la nova línia de meta que ens vindrà. Ens tornarem a veure molt aviat.

L’organització de la Cursa Popular Marinera Port de Pollença"

El local social i l'oficina romandran tancades al públic i queden suspenses totes les classes, tallers i activitats socials

La Junta Directiva de l'Associació de Veïns del Port de Pollença us informa que, en compliment del Real Decret 436/2020, de 14 de març i seguint les indicacions establertes amb caràcter obligatori per prevenir la prolongació del COVID-19, el local social i l'oficina de l'entitat romandran tancades al públic i queden suspeses totes les classes, els tallers i les activitats socials que es duen a terme en el local social fins a noves ordre.

No obstant això, nosaltres seguirem treballant a porta tancada i estarem a disposició per via telefònica al número 971866413. També ens podeu contactar a través del mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. 
És responsabilitat de tots i de totes col·laborar plegats per superar aquesta situació excepcional al més aviat possible.
Gràcies a tots i a totes.

89513750 2798382740198937 2994995186444009472 n

 

Anunciam la suspensió de les classes, els tallers i les activitats socials

La Junta Directiva de l'Associació de Veïns del Port de Pollença us informa que, seguint les recomenacions sanitàries establertes per prevenir la propagació del COVID-19, es suspenen les classes, els tallers i les activitats socials en el local social a partir del dillunes 16 de març per un període de dues setmanes.

89647625 2791657110871500 8379488568954847232 n

Pas de models de dones reals per celebrar el Dia Internacional de la Dona

Unknown 6

La celebració del Dia Internacional de la Dona organitzat per l'Associació de Veïns de Pollença va culminar amb el pas de models "Dones reals" organitzat per Encarna Galindo.

Prèviament, Galindo, que és monitora de Pilates, estiraments i gimnàstica suau, va oferir una xerrada sobre els orígens, els beneficis i els pilars de Pilates.

El doctor Felip Ramis, especialitzat en medicina integrativa, també va participar en la celebració oferint una xerrada sobre la biografia de "Maria Magdalena, des de la profana interpretació del Código Da Vinci a la Sacra".

El local també es va inaugurar una inauguració l'exposició "Dones silenciades en el seu temps, visibles ara" organitzada per l'associació UnderMoll.

L'Associació de Veïns del Port de Pollença fa un balanç molt positiu d'aquests quatre anys de gestió de les platges d'Eu Moll i Cala Sant Vicenç

Unknown 4L'Associació de Veïns del Port de Pollença (AVPP) fa un balanç molt positiu d'aquests quatre anys de gestió de l'explotació de les platges d'Eu Moll i de Cala Sant Vicenç. "Estam satisfets perquè hem complert amb un plec de condicions elaborat per l'Ajuntament de Pollença exigent pel que fa a les inversions i que ens han permès millorar la imatge d'Eu Moll com a destí turístic i la qualitat de vida dels nostres veïnats i veïnades", va assenyalar ahir vespre el president de l'AVPP, Miquel Cifre, durant l'Assemblea General Ordinària de Socis que va aprovar per unanimitat la gestió duita a terme. Actualment l'associació compta amb 909 socis, 40 dels quals són joves.

La Junta Directiva va fer un repàs d'aquests quatre anys de gestió destacant les inversions més destacades del plec de condicions com ara el servei d'accessibilitat universal construït a la platja Tamarells, i que garanteix que les persones amb discapacitat tenguin accés a la zona de bany amb condicions de confort, seguretat i igualtat. Així com els quatre parcs infantils nous, el de la Roca de Llenaire; el de davant la plaça Joan Cerdà, un joc és d'accessibilitat física universal, pensat perquè hi puguin jugar tots aquells nins i aquelles nines que tenen problemes de mobilitat; el que hi ha al costat del centre d'accessibilitat universal que és un joc infantil d'inclusió que inclou elements d'estimulació sensorial; i el vaixell enfonsat dins l'arena a la platja d'Albercuix. També es varen repassar les inversions fetes per millorar els serveis i de la qualitat de les platges del Moll i de Cala Sant Vicenç pel que fa a l'ampliació i el manteniment de les infraestructures existents, i l'adquisició de nou material i de maquinària necessària per al desenvolupament l’activitat.

És va informar de la contractació d'una empresa de recursos humans per coordinar el personal i redistribuir les seves tasques i així poder oferir un servei més eficaç i efectiu de la gestió de platges. El president va explicar que tots aquests canvis s'han plasmat en la normativa interna i en les funcions i en les tasques del personal de l'associació i que aquests documents són els regeixen el desenvolupament de l'activitat. Així mateix va destacar que un any més s'han renovat les certificacions ISO 9001 i 14001, que avalen el respecte al medi ambient i la qualitat de la gestió de l'explotació dels serveis temporals d'hamaques, para-sols i velomars, del servei de neteja i abalisament de les platges, i del servei d'accessibilitat universal, que enguany han adaptat a la nova normativa del 2015.

El president va explicar amb detall com es va negociar la compra del nou local, que està aferrat al local social. “Aquestes instal·laciones ens ofereixen moltíssim possibilitats. Volem fer poble, que els veïnats d'Eu Moll participin activament d'aquesta vida de poble i creim que ho estam aconseguint", afirmà Cifre.
Es varen repassar les activitats que es duen a terme al local social: classes de pintura, Pilates, ioga, costura, restauració, estiraments i relaxació, cuina i ball en línia al local social; i les activitats per als socis: el fogueró amb torrada de Sant Antoni, l'arrossada, la bunyolada, les matances, la festa de Nadal amb la presentació del calendari, i enguany també s'organitzarà, dissabte dia 7, un acte per celebrar el Dia Internacional de la Dona; a més dels viatges i sortides de cap de setmana.També es va informar que s’organitzen altres actes oberts a tots els veïns i veïnes d’Eu Moll, com la participació en la festa de carnaval obsequiant amb xocolata a les disfresses, varis concerts del cor de Pollença amb taquilla inversa a benefici de la parròquia per col·laborar en la recaptació de fons per les obres de rehabilitació, la festa del Pare Noel, etc. Altres activitats s'organitzen conjuntament amb l’Ajuntament, com ara la cavalcada de Reis, sant Antoni, la festa de la Platja, la Cursa Marinera del Port de Pollença, la Copa de Reis de natació, etc..D'altra banda el president va comentar la comunicació constant i fluïda amb l'Ajuntament de Pollença i que en aquests moments s’està esperant que treguin a concurs públic l'explotació de la gestió de platges perquè l'objectiu és tornar-s'hi presentar. És per aquest motiu que, ahir vespre, l'Assemblea va acordar prorrogar el pressupost a l'espera que es resolgui el concurs.

La Junta Directiva convoca l'Assemblea General per dia 4 de març

La Junta Directiva de l'Associació de Veïns del Port de Pollença convoca l'Assemblea General Ordinària de Socis per dimecres dia 4 de març, a les 20 hores, al local social de l'entitat, al carrer Mestral, número 15, baixos, al Port de Pollença, sota la següent ordre del dia:

1. Lectura i apovació de l'acte anterior.

2. Aprovació dels comptes anuals de l'exercici 2019.

3. Aprovació de la liquidació del pressupost de l'exercici 2019.

4. Aprovació del pressupost per a l'exercici 2020.

5. Aprovació de la gestió de la Junta Directiva de l'any 2019.

6. Precs i preguntes.

Actes del Dia Internacional de la Dona

Actes del Dia Internacional de la Dona a l'Associació de Veins del Port de Pollença

El dissabte dia 7 de març, a les 18 hores, L'Associació de Veïns del Port de Pollença ha organitzat un seguit d'actes al local social:
Una conferència sobre "Biografia de Maria Magdalena, des de la profana interpretació del Codi da Vinci a la Sacra", a càrrec del Dr. Felip Ramis, medicina integrativa. Una altre xerrada sobre "Pilates, orígens i tècniques, a qui li convé fer Pilates", a càrrec d'Encarna Galindo, monitora de Pilates, estiraments i gimnàstica suau. També s'inaugurarà l'exposició "Dones silenciades en el seu temps, visibles ara", que ha organitzat l'associació UnderMoll.

 

Hi haurà sorpreses i un petit refrigeri per a tots els assistents en finalitzar l'acte.

El viatge a Sevilla ha estat tot un èxit

sevilla

L'Associació de Veïns del Port de Pollença (AVPP) organitza cada any un viatge i diferents sortides de cap de setmana durant l'any. El primer viatge que s'ha fet enguany ha estat a Andalusia on s'ha visitat Granada, Guadix, Sevilla, Osuna, Carmona, Cazalla de la Sierra, Huelva, El Rocio i Almonte. "Els socis aprecien aquestes sortides, no només perquè els planteges una sortida de cap de setmana o fora de l'Illa, també és un tema d'amistat i la gent s'hi troba molt bé", segons ha comentat el president de l'AVPP, Miquel Cifre.

El fogueró infantil guanya el tercer premi

foguero

L'Associació de Veïns del Port de Pollença (AVPP) ha engegat, enguany, una nova iniciativa adreçada a tots els nins i a totes les nines: fer un taller de preparació del fogueró per Sant Antoni. El resultat ha estat tot un encert, el fogueró que ha sortit d'aquest taller ha guanyat el tercer premi infantil.
L'Associació vol fer arribar la seva enhorabona a tots els nins i a totes les nines que hi han participat.

La VII Cursa Popular Marinera del Port de Pollença tindrà lloc dissabte dia 6 de juliol

VII Cursa Marinera Port de PoençaL'Associació de Veïns del Port de Pollença ha començat organitzar la VII Cursa Popular Marinera del Port de Pollença que tindrà lloc el proper dissabte 6 Juliol a les 21 hores. Es corredors i corredores ja es podeu inscriure a través de la pàgina web de Elitechip (www.elitechip.net), on també trobareu el reglament de la cursa.

Com ja ve sent habitual, la sortida de a cursa tindrà lloc en el Passeig Saralegui, als aparcaments que hi ha situat just davant del port, i l'arribada serà al mateix lloc.

La distància de la cursa és de 7 km. El recorregut discorre majoritàriament pel passeig marítim del Moll i estarà degudament senyalitzat. El perfil es pla i d’asfalt. Els avituallaments estaran situats abans del quilòmetre 5 i a l'arribada.

Premis:

A- Hi haurà llagosta i cava Freixenet per als tres primers classificats de les categories absolutes masculí i femení.
B- Hi haurà llagosta i cava Freixenet per al primer masculí i femení local.

Continuar llegint

Sortida a Cala Mesquida

L'Associació de Veïns del Port de Pollença (AVPP) ha organitzat una sortida a un hotel situat a Cala Mesquida, a Capdepera. L'estada serà des del 3 al 5 de maig, és a dir, dos dies en règim de tot inclòs. Si voleu tenir més informació o us voleu inscriure podeu contactar amb l'oficina de l'AVPP fins el 26 d'abril.

Gestió duita a terme durant el 2018

A continuació reproduïm l'explicació que es va oferir als socis durant l'Assemblea General de l'Associació de Veïns del Port de Pollença de la gestió duita a terme durant l'any 2018.

GESTIÓ JUNTA DIRECTIVA.
La gestió de la Junta directiva l'exercici 2018 ha anat encaminada a continuar amb la renovació i millora dels serveis de les platges i, sobretot, a la dinamització de les activitats socials organitzades per als socis.
Quant a l'explotació de les platges, com ja s'ha vist en l'exposició dels comptes, s'ha registrat una davallada de les vendes respecte a l'exercici anterior, encara que aquest dèficit s'ha vist en part compensat pels ingressos derivats de l'explotació dels canals d'embarcacions de la platja Tamarells, del qual no es tenia la concessió l'any anterior.
A més d'altres factors, un dels motius que han contribuït a la baixada del volum de vendes ha estat el mal temps, al principi, durant i al final de la temporada. Els mesos de setembre i octubre foren especialment dolents, i els temporals marítims i les torrentades ocasionaren nombrosos danys materials, amb la pèrdua de 25 caixes de seguretat, 34 gandules i 25 para-sols superiors, a més de nombroses despeses de personal i maquinària per dur a terme les tasques extraordinàries de neteja i condicionament de platges per tal de recuperar el seu bon estat amb rapidesa per minimitzar les molèsties als usuaris de les platges.

Continuar llegint

Ordre del dia de l'Assemblea General Ordinària del 18 de febrer de 2019

La Junta Directiva de l’Associació de Veins del Port de Pollença, reunida en Junta
Ordinària el 18 de febrer de 2019, va acordar convocar l’ Assemblea General Ordinària
de Socis, el dijous, 14 de març del 2019, a les 20 hores, al local social de l’entitat,
carrer Mestral, 15 baixos, del Port de Pollença.


ORDRE DEL DIA
1. Lectura i aprovació, si cal, de l’acta anterior.
2. Aprovació dels comptes anuals de l’exercici 2018.
3. Aprovació de la liquidació del pressupost de l’exercici 2018.
4. Aprovació del pressupost per a l’exercici 2019.
5. Aprovació de la gestió de la Junta Directiva any 2018.
6. Revisió de la quota anual de socis.
7. Precs i preguntes.

Potser t'interessa...

Contacte

Associació de Veïns del Port de Pollença

  C / Mestral, 15 C.P. 07470 - Port de Pollença - Mallorca - Illes Balears

  +34 971 86 64 13

  av.eumoll@gmail.com

  Dilluns a divendres 10:00 - 13:00