971 86 64 13

La inauguració de l'exposició "De la mar a la terra" dona el sus a les Festes de Sant Pere

La inauguració de l’exposició “De la mar a la taula” va donar el sus a les Festes de Sant Pere del Port de Pollença. Aquesta exposició es podrà visitar fins el 6 de juliol, de dilluns a divendres, de les 11 hores a les 14 hores i de les 16 hores a les 20 hores en el local social de l'Associació de Veïns del Port de Pollença (AVPP), que està ubicat al carrer  Mestral, número 15 del Port de Pollença.

de a mar a la terra

Aquesta exposicó, que ha estat finançada pel Museu Marítim de Mallorca i que ha comptat amb la col·laboració del Consell de Mallorca, el Govern de les Illes Balears, i la Confraria de pescadors de Pollença, forma part de les activitats programades per la Confraria i l’Ajuntament de Pollença per a celebrar les Festes de Sant Pere. Les curadores de l’exposició han estat les antropòlogues Diana Borràs i Margalida Mulet. 

L’exposició és el resultat d’un treball de recerca dut a terme per les antropòlogues Diana Borràs, Margalida Mulet i Marina Calvo. Els instruments de recerca han estat un qüestionari en línia, entrevistes en profunditat, una observació participant a la llotja de Palma i un panell d’experts. Les persones entrevistades han estat pescadors i familiars de pescadors del Port de Pollença i les investigadores han comptat amb el suport de la Confraria de pescadors. En total s’han fet 13 entrevistes en profunditat a homes i dones que pertanyen a diferents generacions. En el panell d’experts han col·laborat també de manera desinteressada Santi Taura, Marga Coll i Andreu Segura.

de la mar a laterra

L’objectiu de l’exposició és donar a conèixer el concepte de patrimoni immaterial i el patrimoni immaterial alimentari associat a les cultures marineres.

Inauguració de l'exposició "De la mar a la taula"

El proper dia 25 de juny, a les 19.30 hores, l’Associació de veïns del Port de Pollença (AVPP) acollirà l’exposició “De la mar a la taula”. L’exposició, que ha estat finançada pel Museu Marítim de Mallorca i que ha comptat amb la col·laboració del Consell de Mallorca, el Govern de les Illes Balears, i la Confraria de pescadors de Pollença, forma part de les activitats programades per la Confraria i l’Ajuntament de Pollença per a celebrar les festes dels pescadors. Les curadores de l’exposició han estat les antropòlogues Diana Borràs i Margalida Mulet. 

L’exposició és el resultat d’un treball de recerca dut a terme per les antropòlogues Diana Borràs, Margalida Mulet i Marina Calvo. Els instruments de recerca han estat un qüestionari en línia, entrevistes en profunditat, una observació participant a la llotja de Palma i un panell d’experts. Les persones entrevistades han estat pescadors i familiars de pescadors del Port de Pollença i les investigadores han comptat amb el suport de la Confraria de pescadors. En total s’han fet 13 entrevistes en profunditat a homes i dones que pertanyen a diferents generacions. En el panell d’experts han col·laborat també de manera desinteressada Santi Taura, Marga Coll i Andreu Segura.

L’objectiu de l’exposició és donar a conèixer el concepte de patrimoni immaterial i el patrimoni immaterial alimentari associat a les cultures marineres.

Díptic 00002

L’exposició s’estructura en 11 panells en els quals s’expliquen els elements que segons la teoria antropològica estan relacionats amb la cultura alimentària i que inclouen no només la gastronomia sinó també la producció i comercialització del producte a més de les tècniques emprades per la seva cocció i conservació. Cada panell presenta a més les principals evolucions relacionades amb el desenvolupament tècnic dels ormejos, les barques de pesca o de la conservació dels aliments. Així, la narrativa es fa ressò també dels principals canvis socials com ara el turisme i la incorporació de la dona al mercat de treball. La intenció de les curadores és posar de manifest que el patrimoni immaterial és un patrimoni viu en constant evolució a més de voler transmetre aquells aspectes de la cultura alimentària marinera que més han destacat els i les informants, com ara la temporalitat en la captura de les espècies, la pèrdua de la cultura del peix entre les generacions més joves o la identificació dels anomenats plats antics, entre d’altres.

Diana Borràs Rhodes és Màster universitari en Direcció de les organitzacions i Llicenciada en Ciències polítiques i sociologia, especialitat antropologia social. Té la  suficiència investigadora del Programa d’Antropologia Urbana de la URV i  és membre del grup de treball de Patrimoni cultural de l’Institut d’Antropologia de les Illes (IAI).  

Margalida Mulet Pascual és Doctora en Antropologia Social i Cultural per l’École des Hautes Études en Sciences Sociales i Postgrau en Dinamització Social Agroecològica a la Univ.Autònoma de Barcelona. En els darrers anys ha treballat en l’àmbit de l’antropologia de l’alimentació dins l’Observatori de l’Alimentació de la Univ.de Barcelona (2017-2019) coordinant el projecte europeu “MEDFEST-MED Culinary heritage experiences: how to create sustainable tourist destinations”. A més, imparteix classes en Alimentació i Cultura i Antropologia de l’alimentació en màsters de diverses universitats espanyoles.

Les il·lustracions i el disseny expositiu han anat càrrec de Mari Jo Ribas. L’exposició ha estat al Museu de la Mar (Oratori de santa Catalina, Museu de la Mar Port de Sóller fins el 22 de juny) i ha estat finançada pel Museu Marítim. 

 

 

Aspectes ambientals i objectius de millora 2022

La Junta Directiva dona a conèixer a tot el personal de l’empresa els aspectes ambientals per enguany que resulten significatius i també els objectius de millora. 

Els aspectes ambiental significatius son:

  •  Emissions derivades de vehicles
  • Consum de combustible
  • Consum d'aigua
  • Consum d'electricitat al servei de neteja

Per altra banda, els objectius de millora marcats per 2021 i que es mantenen per 2022 son:
● Incrementar en un 1% el paràmetre de satisfacció del client d’ESTAT de material para-sols i gandules.
● Reducció d’un 5% de combustible l'ús de l'aigua a l'oficina.

aspectes-ambientals.png

L'AVPP treballa amb Arrels Marines per conscienciar a l'alumnat de la necessitat de preservar el medi mari

Des de l'Associació de Veïns del Port de Pollença (AVPP) consideram que és fonamental, també, conscienciar els nins i a les nines de la necessitat de conservar el medi marí. Enguany, hem fet feina amb Arrels Marines realitzant tallers i sortides de camp dins el mesos de maig i juny; concretament amb 1r, 2n, 3r i 4t d'ESO del Col·legi Monti-sion; amb 4t A, 4t B i 4t C d'ESO de l'IES Guillem Cifre de Colonya. A més a més, en maig, Arrels Marines va realitzar uns tallers dins l'aula amb l'IES Guillem Cifre de Colonya amb 1r de batxillerat. El mes de juny també s'ha fet feina amb l'alumnat de l’IES Clara Hammerl del Port de Pollença.
Els tallers que du a terme Arrels Marines són uns tallers d'educació ambiental, conservació marina i ciència ciutadana enfocats a la situació actual de la badia de Pollença i tota la problemàtica que sofreix.

Taller d'arreos Marines realizat en el Port de Pollença
Aquests tallers s'han estructurat amb dues sessions per grup, excepte en el cas de l'IES Guillem Cifre de Colonya que només s'ha fet dins l'aula. En els altres casos, s'ha duit a terme una part teòrica i de caràcter més explicativa dins l'aula i després una sessió a la platja de Tamarells.

taller mediambiental 2
A la platja, els alumnes hi han experiment amb els conceptes que han adquirit dins les aules. Per exemple, els varen explicar com tirar un transsecte per mesurar densitat i la cobertura de micròfits marins o comunitats de peixos, els varen dona unes pissarres subaquàtiques i els varen demanar que traguessin els seus propis resultats observant el fons marí. Arrels Marines és una organització local, construïda per gent de les Illes que tenen una passió conjunta: l'amor per la mar Mediterrània.

taller mediambiental 4

La VIII Cursa Marinera torna amb molta il·lusió i força després de dos anys d'aturada a causa de la pandèmia

L'Associació de Veïns del Port de Pollença i l'Ajuntament de Pollença han començat a organitzar la VIII Cursa Marinera del Port de Pollença que tindrà lloc el dissabte 9 juliol a les 21 hores. Els corredors i les corredores ja us podeu inscriure a través de la pàgina web d'Elitechip, on també trobareu el reglament de la cursa i el track.

"Tornam amb molta il·lusió i molta força després de dos anys d'aturada a causa de la pandèmia. Ara cal passar-ho bé i és per això que convidam a totes aquelles persones que corren que venguin a gaudir d'aquesta festa de l'esport que és la Cursa Marinera, i que ho facin en moderació i seny. No hem d'oblidar que la Cursa Marinera és una cursa popular, adreçada a tothom, on també participen atletes d'elit nacionals i internacionals", assenyala el membre de l'AVPP, Antoni Cifre Fábregas, màxim encarregat de l'organització de la cursa.

Per la seva part, la regidora d'Esport i Igualtat de l'Ajuntament de Pollença, Bianca Aguilar, destaca que amb aquesta cursa es posa de manifest "una clara simbiosi entre turisme i esport, un fet que al Port de Pollença també ens beneficia".

 

La novetat

La novetat d'aquesta edició és que canvia el lloc de sortida de la cursa i de la meta, que se situarà a la plaça de l'Enginyer Roca, al costat de l'oficina de Turisme del Port de Pollença, a uns 10 metres de la ubicació anterior.Cifre explica que "el motiu del canvi d'ubicació és de caràcter operatiu, per poder donar més bon servei als corredors".La distància de la cursa és de 7 km. El recorregut discorre majoritàriament pel passeig marítim del Moll i estarà degudament senyalitzat i tancat al trànsit. El perfil és pla i d'asfalt. Els avituallaments estaran situats abans del quilòmetre 5 i a l'arribada.


Hi haurà servei de banys, dutxes i guarda-roba per a tots els inscrits a la cursa.La cursa està totalment preparada pel que fa a la seguretat viària i compta amb assistència sanitària, amb una ambulància i un hospital de campanya al mateix lloc de la meta.El Dj. Tomeu Perelló posarà música durant l'entrega de premis i fins a la clausura de l'acte per ambientar la festa final i en Mateu Vila serà el speaker.

 

Premis
Com ve sent costum, els premis són llagosta i cava Freixenet per als tres primers classificats de les categories absolutes masculina i femenina. El primer classificat local, tant masculí com femení, també s'emporta una llagosta i una botella de cava Freixenet.
La Confraria de Pescadors del Port de Pollença juntament amb l'AVPP és qui aporten les llagostes. Els primers classificats guanyen dos quilos de llagosta; els segons, un quilo i mig; i els tercers, un quilo.

 

Sorteig
Entre els participants se sortejarà una bicicleta Gioseppo i també sopars per a dues persones als restaurants del Port de Pollença: La Gola, Iru, La Llonja, Stay i Cales Monges.
Tots els corredors i totes les corredores que s'inscriguin a la Cursa Marinera rebran una camiseta tècnica i un tiquet que val per un dia de dues gandules i un para-sol a la platja Tamarells del Port de Pollença, gentilesa de l'AVPP. Cifre comenta que "els resultats dels sortejos es diran per megafonia 15 minuts abans de la sortida. Pregam que als corredors i a les corredores prenguin atenció en arribar perquè l'entrega de premis es realitzarà de seguida".

 

Voluntaris
"Feim una crida perquè també s'apunti gent a fer de voluntari -afegeix Cifre-. Tots els que s'inscriguin rebran una camiseta tècnica que hauran de dur posada durant la cursa, begudes i també el val per un dia per les dues gandules i un para-sol". Per ser voluntaris cal posar-se en contacte amb l'AVPP (tel. 971 86 64 13 o a través del mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) les oficines estan obertes des de les 10 h i fins a les 14 h.
També es pot contactar amb Antoni Cifre a través del seu número de telèfon particular (628 09 50 55).

 

Inscripció
Els corredors hauran d'haver complert mínim els 14 el mateix dia de la cursa.
Inscripció general: 4€
+ 2€ si cal lloguer de xip blanc.
+ 1€ en concepte d'assegurança pels atletes no federats.
Entrega de dorsals i xip:
Els dorsals i el xip blanc que són d'un sol ús, i també retornables, s'entregaran el mateix dia de la cursa al lloc de la sortida i de l'arribada (a la plaça de l'Enginyer Roca) a partir de les 19 hores a la i fins a les 20.30 hores a la carpa d'Elitechip, "on també es podran fer les inscripcions pels qui vagin despistats o s'animin a darrera hora. En tot cas, aconsellam fer la inscripció a la web d'Elitechip perquè potser que no tinguem camisetes per repartir", comenta Fábregas.

 

Rècords

Cifre recorda que la primera Cursa Marinera la va guanyar en femení absoluta Mavi Garcia, amb un temps de 25′ 46″; i en masculí, Miquel Capó Soler, amb un temps de 22′ 13″. Els rècords les ostentes Carolina Sitges, amb un temps de 25′ 30″; i Antoni Roldan Mercadal, amb 21′ 27″.

Posada en funcionament el centre d’accessibilitat universal del Port de Pollença

El centre d’accessibilitat universal del Port de Pollença ja està en funcionament i romandrà obert fins el mes d’octubre. Aquest centre, ubicat a la platja Tamarells, just enfront de la plaça Joan Cerdà, és un l’espai adaptat realitzat per poder garantir que les persones amb discapacitat puguin accedir a la zona de bany amb condicions de confort, seguretat i igualtat. 

Els mesos de maig i octubre, el centre estarà obert cada dia excepte els dilluns. Mentre que els mesos de juny, juliol, agost i setembre estarà obert tots els dies de la setmana. L’horari també varia amb funció dels mesos: el mes de maig estarà obert d’11 h a 14 h; el juny d’11 h a 16 h; el juliol i l’agost de 11h a 18h; el setembre d’11 h a 16 h i a l’octubre d’11 h a 14 h.

L’Ajuntament de Pollença és qui coordina el funcionament d’aquest espai que gestionen de forma conjunta l’Associació de Veïns del Port de Pollença (AVPP) i el del Servei de Socorrisme.

Aquest centre compta amb personal especialitzat en atenció a les persones amb discapacitat per poder oferir un servei que respongui a les necessitats desitjades.

Enguany, s’ha canviat la pèrgola que cobreix una plataforma de 70m2 amb coberta de canyisset, la qual ofereix molta més amplitud i millora les condicions del servei.

També s'han instal·lat passarel·les adaptades que condueixen fins a la zona de bany per facilitar l’accés de cadires de rodes i porten una guia als laterals per a les persones invidents.

El servei d’accessibilitat universal és un element fonamental per a la consecució d'una societat basada en la igualtat de drets i d'oportunitats i és per aquest motiu que s’ha apostat per oferir i proporcionar els mitjans adients per fer-ho possible.

La iniciativa Una llum per la Pau recapta més de 4.175 euros per ajudar al poble d'Ucraïna

La iniciativa Una llum per la Pau que han duit a terme de forma conjunta les associacions de veïns de Pollença, del Port de Pollença i de Cala de Sant Vicenç, juntament amb la Comissió de Confraries de Setmana Santa i la Parròquia de Pollença ha recaptat 4.175 euros que aniran destinats íntegrament a ajudar el poble d'Ucraïna. 
Aquest fet ha estat possible gràcies a les aportacions de la ciutadania i del Reial Club Nàutic del Port de Pollença (RCNPP) que ha donat un euro per soci, un total de 1.500 euros
L'Associació de Veïns del Port de Pollença i de Pollença han pagar íntegrament la compra dels 2.500 ciris. Aquest fet ha permès que totes donacions receptades es puguin destinades íntegrament a ajudar al poble ucraïnès a través de Caritas.
Una llum per la Pau és iniciativa que es va dur a terme durant la processó del Dijous Sant amb dos objectius concrets: expressar la nostra ferma condemna a la invasió militar d'Ucraïna per part de Rússia i mostrar el mostra rebuig més absolut als atacs contra les persones i les entitats civils, i ajudar, en la mesura del possible, als refugiats que fugen de la guerra i al poble ucraïnès.
Per dur a terme aquesta iniciativa es varen realitzar dues accions. Per un costat, les associacions posaran a disposició de la ciutadania 2.500 ciris amb la inscripció Una llum per la Pau. Per altra, fer visible el nostre més ferm rebuig a la guerra fent una cadena humana de ciris al llarg de l'itinerari de la processó de la Sang, del Dijous Sant, per així fer visible un sentiment de solidaritat i de pau.
Les entitats que hem participat en aquesta iniciativa volem agrair a la ciutadania el fet d'haver participat en aquest acte simbòlic i també al Reial Club Nàutic del Port de Pollença per la implicació en la causa solidària.
Les associacions de veïns de Pollença, del Port de Pollença i de Cala de Sant Vicenç, juntament amb la Comissió de Confraries de Setmana Santa i la Parròquia de Pollença volem posar de manifest que tenim la intenció de realitzar actes similars en un futur.

El Diumenge de Rams es muntaran tres paradetes perquè es puguin adquirir els ciris "Una llum per la Pau"

Les associacions de veïns de Pollença, Port de Pollença i Cala de Sant Vicenç, juntament amb la Comissió de Confraries, muntaren tres paradetes aquests Diumenge de Rams on posaran a disposició de la ciutadania 2.500 ciris que portaran la inscripció Una llum per la Pau. Una de les paradetes estarà ubicada una a l’entrada de la parròquia i l’altra, devora el Club Pollença a la Plaça Major de Pollença; i la tercera a l’entrada de l’església del Port de Pollença. Al Port de Pollença, també es muntarà una paradeta en el mercat del proper dimecres.

L'objectiu és que els veïns i veïnes de Pollença facin un donatiu a través de l'adquisició dels ciris, i per això s'ha establert una quantitat mínima d'un euro. Aquestes donacions aniran destinades íntegrament a ajudar al poble ucraïnès a través de Caritas. Per altra banda, i per fer visible el nostre més ferm rebuig a la guerra que està lliurant Putin contra el poble ucraïnès, demanaren a la ciutadania que encengui Una llum per la Pau quan vagin a veure la processó del Dijous Sant, a cada costat del seu recorregut. La idea és fer una cadena humana de ciris al llarg de l'itinerari per on passarà la processó. Així farem visible un sentiment de solidaritat i de pau.


Les associacions de veïns de Pollença, Port de Pollença i Cala de Sant Vicenç demana a totes aquelles persones que vulguin participar en aquesta iniciativa que, sempre que sigui possible, encenguin Una llum per la Pau en la processó del Dijous Sant i mostrin al món que a Pollença defensam la pau, la unió en la diversitat, la defensa dels drets humans i el constant progrés democràtic dels pobles.


Enguany, la processó del Dijous Sant canvia d'itinerari i, seguint el que marquen les Sagrades Escriptures, pujarà pel carrer de les Creus fins a culminar a l'ermita del Calvari.

Una llum per la Pau

Una Llum per la Pau, una iniciativa de les associacions de Pollença, Port de Pollença, i Cala de Sant Vicenç, juntamente amb la confraria de Pollença.

Les associacions de veïns de Pollença, Port de Pollença i Cala de Sant Vicenç, juntament amb la Comissió de Confraries, feim un clam per la pau i ens solidaritzam amb al poble ucraïnès. 

Una llum per la Pau, és una iniciativa que durem a terme de forma conjunta les associacions de veïns de Pollença, Port de Pollença i Cala de Sant Vicenç, juntament amb la Comissió de confraries de Setmana Santa, en la processó del Dijous Sant amb dos objectius concrets: expressar la nostra ferma condemna a la invasió militar d'Ucraïna per part de Rússia i mostrar el mostra rebuig més absolut als atacs contra les persones i les entitats civils, i ajudar, en la mesura del possible, als refugiats que fugen de la guerra i al poble ucraïnès.

Per dur a terme aquesta iniciativa realitzaran dues accions. Per un costat, les associacions posaran a disposició de la ciutadania 2.500 ciris que portaran la inscripció Una llum per la Pau. L’objectiu és que els veïns i veïnes de Pollença facin un donatiu a través de l’adquisició dels ciris, pel que s'ha establert una quantitat mínima d'un euro. Aquestes donacions aniran destinades íntegrament a ajudar al poble ucraïnès a través de Caritas. Per altra banda, i per fer visible el nostre més ferm rebuig a la guerra que està lliurant Putin contra el poble ucraïnès, demanaren a la ciutadania que encengui Una llum per la Pau a cada costat del recorregut per on passarà la processó del Dijous Sant a Pollença. La idea és fer una cadena humana de ciris al llarg de l’itinerari per on passarà la processó. Així farem visible un sentiment de solidaritat i de pau. 

Enguany, la processó del Dijous Sant canvia d'itinerari i, seguint el que marquen les Sagrades Escriptures, pujarà pel carrer de les Creus fins a culminar a l’ermita del Calvari.

El Diumenge de Rams, la ciutadania podrà adquirir les espelmes a una paradeta que es muntarà damunt la plaça Major de Pollença. El mateix Dijous Sant també s’establiran diferents paradetes abans de començar la processó.

Les associacions de veïns de Pollença, del Port de Pollença i de Cala de Sant Vicenç demanam a totes aquelles persones que vulguin participar en aquesta iniciativa que, sempre que sigui possible, encenguin Una llum per la Pau en la processó del Dijous Sant i mostrin al món que a Pollença defensam la pau, la unió en la diversitat, la defensa dels drets humans i el constant progrés democràtic dels pobles.

Preparam les platges per obrir a l'abril

Des de l'Associació de Veïns del Port de Pollença estam fent feina, des de fa un grapat de setmanes, per poder obrir les platges a principis del mes d'abril. Avui hem acabat d'aplanar l'arena i començarem a muntar els para-sols i les hamaques en el propers dies per poder tenir les platges llestes a començament de temporada.

moll aplanar arena

platja moll aplanament arena

"La Badia de Pollença no està morta, està en estar crític"

El president de l'Associació de Veïns del Port de Pollença (AVPP), Miquel Cifre, ha assitit a la presentació de l'informe ambiental sobre l'estat de la Badia de Pollença que ha elaborat l'associació Arrels Marines. La conclusió de l'informe és que "si bé la Bahia de Pollença no és morta, està en estat crític". L'AVPP forma part d'un grup de treball, integrat per diferents entitats i administracions, que persegueix trobar una solució a la problemàtica que pateix la Badia de Pollença. L'acte ha tengut lloc a la sala de plens de l'Ajuntament de Pollença.

Podeu llegir l'informe íntegrament.

275194414 322220309931407 316082892748851345 n

 

L'AVPP aprova un pressupost moderat però autosuficient per enguany

Assemblea general Ordinària de l'Associai de Veïns del Port de Pollença, 2022

L'Associació de Veïns del Port de Pollença (AVPP) encara la temporada turística amb "optimisme" després d'haver passat "dos anys complicats", segons va manifestar ahir vespre el president de l'entitat, Miquel Cifre, en l'Assemblea General Ordinària de Socis.
Cifre es va mostrar molt satisfet pel fet que, malgrat les dificultats viscudes, el teixit associatiu s'ha mantingut estable i, fins i tot, s'ha vist incrementat el nombre de socis, situant-se, actualment, en 910 socis.
Durant l'assemblea, es va aprovar un pressupost "moderat, però autosuficient" per l'any 2022, on les inversions més destacades es destinen a la compra de maquinària i a la millora de l'equipament dels serveis de les platges del Port de Pollença i de Cala de Sant Vicenç. L'assemblea va aprovar, així mateix ,una actualització de les quotes de socis perquè les activitats i festes adreçades als socis es puguin mantenir independentment dels resultats de l’explotació de les platges.
Andreu Ramón va repassar la gestió duita a terme durant els exercicis 2020 i 2021 i va explicar que, tot i la incertesa del moment i les males previsions econòmiques, l’estiu del 2020 l'associació va decidir sol·licitar l’explotació de les platges perquè "consideràvem que eren moments de mirar endavant amb valentia, i que si la situació millorava i es reactivava el turisme, el Port de Pollença necessitaria tenir uns serveis bàsics oberts per atendre als usuaris". També va recordar que, el 2020, l'Ajuntament va convocar un concurs per la neteja de les platges i que va ser adjudicat a l'AVPP.
De l'any 2021, Ramón va destacar que l'AVPP va rebre l'adjudicació de l'explotació de platges perquè va presentar l'oferta més avantatjosa i, que tot i que la situació continuava sent incerta, a principis de juliol es varen començar a muntar les platges respectant les mesures sanitàries.
L’AVPP va accedir a les ajudes directes de la línia Covid per autònoms i empreses. “Les factures presentades han estat degudament justificades i no cal fer cap reintegrament”, va constatar Ramon.
"El més important per l'exercici va ser l'adquisició del solar del carrer Cap-roig 2, del Port de Pollença, del que cal destacar la seva bona situació i, que, un cop realitzat el seu tancament i adequació, es destinarà a magatzem de maquinària i material de platges", va explicar Ramón.
També va fer un repàs per les activitats i festes que s'han pogut dur a terme durant aquests dos anys de pandèmia.

UNEIX-TE AL NOSTRE GRUP DE SOCIS DE WHATSAPP

Les noves tecnologies han canviat per complet els canals de comunicació entre les persones, i a part de les xarxes socials, un dels mitjans més propers i directes és el WhatsApp. És per això que hem posat en marxa un grup de socis per poder fer difusió de les activitats de l'entitat.

Per adherir-s'hi, només cal gravar a la seva agenda de contactes el nº de telèfon 65976154, i després enviar-nos un missatge de whatsapp a aquest numero amb el seu nom i nº de telèfon, i en rebre el missatge sol.licitant la seva autorització, acceptar-la.

Aquest canal de comunicació també està al servei dels socis per a fer-nos arribar qualsevol inquietud, dubte o suggerència.

Potser t'interessa...

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Contacte

Associació de Veïns del Port de Pollença

  C / Mestral, 15 C.P. 07470 - Port de Pollença - Mallorca - Illes Balears

  +34 971 86 64 13

  av.eumoll@gmail.com

  Dilluns a divendres 10:00 - 13:00