971 86 64 13

Política de privacitat

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL PORT DE POLLENÇA amb CIF G07029481 i domicili social situat al carrer MESTRAL 15 07470, PORT DE POLLENÇA (ILLES BALEARS), amb la finalitat de poder gestionar les condicions i avantatges de ser soci. En compliment amb la normativa vigent, ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL PORT DE POLLENÇA informa que les dades seran conservades durant el període legalment establert.

Amb la present clàusula queda informat que les seves dades seran comunicades en cas de ser necessari a: bancs i caixes, administracions públiques i a totes aquelles entitats amb les que sigui necessària la comunicació, amb la finalitat de complir amb la prestació de servei anteriorment esmentat. El fet de no facilitar les dades a aquestes entitats implica que no es podrà complir amb la prestació dels serveis.

Així mateix, l'informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL PORT DE POLLENÇA, dirigint-se per escrit a l'adreça de correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a el telèfon 902.877.192.

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL PORT DE POLLENÇA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL PORT DE POLLENÇA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades, podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació del tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, així com del consentiment prestat pel tractament del les mateixes, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar aquelles reclamacions que consideri oportunes.

 

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL PORT DE POLLENÇA

 

Potser t'interessa...

  • All
  • Associacio Veins Port Pollença
  • Cursa
  • Eu Moll
  • Marinera
  • Port De Pollença
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Contacte

Associació de Veïns del Port de Pollença

  C / Mestral, 15 C.P. 07470 - Port de Pollença - Mallorca - Illes Balears

  +34 971 86 64 13

  av.eumoll@gmail.com

  Dilluns a divendres 10:00 - 13:00