971 86 64 13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

L'AVPP desitja que l'any que ve la Marinera torni a ser una realitat

El dissabte 11 de juliol estava prevista la celebració de la VIII Cursa Popular Marinera del Port de Pollença. Des dels seus inicis, l'Associació de Veïns del Port de Pollença (AVPP) organitza amb l'Ajuntament de Pollença aquest esdeveniment esportiu.

Aquesta cursa nocturna, iniciativa de Toni Cifre Fàbregas, va néixer amb vocació festiva i promocional i amb els anys s'ha convertit en un important esdeveniment d’estiu en Eu Moll i en una referència en el calendari esportiu d'aquesta modalitat. L'Associació de Veïns del Port de Pollença desitja que l'any que ve la Marinera es pugui tornar a incloure dins el calendari esportiu. 

82505040 1536520636522803 8596969426308300800 o

Ajuntam el comunicat oficial que es va fer públic en saber que la cursa no es podria celebrar:

"El comunicat oficial que mai ens hauria agradat treure:

Són temps difícils per a tots/es nosaltres. La intenció d’organitzar cada any la Cursa Popular Marinera —amb tota la feina i pressupost que això suposa— és intentar paralitzar, ni que sigui per uns minuts, la nostra carrera de fons personal i rutinària per fer allò que més ens agrada: córrer, sigui per competir o per demostrar-nos a nosaltres mateixos/es de què som capaços/es, però sempre amb un somriure a la cara i gaudint d’un entorn privilegiat. Ara, i per desgràcia —especialment per aquelles famílies més afectades, que no han estat poques i que des d’aquí les hi enviem tota la nostra força— ha estat la COVID-19 la que ha paralitzat un món que feia temps que ens exigia responsabilitat i ens demanava a crits que tinguéssim més cura d’ell.

És per aquest motiu que, lamentablement, ens veiem obligats a cancel·lar la «8ª Edició de la Cursa Popular Marinera Port de Pollença», tot i les nostres ganes i esforç per poder fer possible un any més una cursa popular marcada en el calendari per a molts/es i que ben aviat es compliran ja 10 anys del seu naixement. Ens fa molt de mal prendre aquesta decisió però creiem que, ara mateix, la prioritat i la nostra màxima lluita no es troba als carrers, sinó en la responsabilitat de cada un/a de nosaltres per fer front a aquesta pandèmia mundial que ja s’ha emportat tantes vides. En aquests moments cal precaució, respecte i molta solidaritat per aquells i aquelles que segueixen lluitant en la primera línia del front, per això, pensem que seria irresponsable per part nostra intentar dur a terme un esdeveniment on cada any es concentren en un mateix punt més d’un miler de persones. Així i tot, hem volgut esperar fins al darrer instant per veure com evolucionava la situació i hem estudiat tota alternativa factible per fer possible la cursa, però davant tanta incertesa i falta de garanties suficients per poder vetllar per la seguretat de tots i totes creiem que aquesta és la decisió més coherent i sensata.

Tampoc entenem “La Marinera” (com ja l’anomeneu molts de vosaltres) sense l’ambient proper, festiu i multitudinari que la caracteritza. Per això, des de l’organització, aprofitem per agrair-vos un any més —encara que sigui des de la distăncia i a través d’una pantalla— la vostra confiança i entrega. Heu estat el motor que ha fet possible que, edició rere edició, els carrers del Port de Pollença s’hagin omplert de llum i color. I, no només això, també us volem donar les gràcies per la vostra fidelitat; sabem que, quan tot això s’acabi, vosaltres hi tornareu a ser.

Que aquesta pausa ens serveixi a tots i totes per tornar a sortir més forts des de la nova línia de meta que ens vindrà. Ens tornarem a veure molt aviat.

L’organització de la Cursa Popular Marinera Port de Pollença"

Potser t'interessa...

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Contacte

Associació de Veïns del Port de Pollença

  C / Mestral, 15 C.P. 07470 - Port de Pollença - Mallorca - Illes Balears

  +34 971 86 64 13

  av.eumoll@gmail.com

  Dilluns a divendres 10:00 - 13:00