971 86 64 13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

L'Associació de Veïns del Port de Pollença fa un balanç molt positiu d'aquests quatre anys de gestió de les platges d'Eu Moll i Cala Sant Vicenç

Unknown 4L'Associació de Veïns del Port de Pollença (AVPP) fa un balanç molt positiu d'aquests quatre anys de gestió de l'explotació de les platges d'Eu Moll i de Cala Sant Vicenç. "Estam satisfets perquè hem complert amb un plec de condicions elaborat per l'Ajuntament de Pollença exigent pel que fa a les inversions i que ens han permès millorar la imatge d'Eu Moll com a destí turístic i la qualitat de vida dels nostres veïnats i veïnades", va assenyalar ahir vespre el president de l'AVPP, Miquel Cifre, durant l'Assemblea General Ordinària de Socis que va aprovar per unanimitat la gestió duita a terme. Actualment l'associació compta amb 909 socis, 40 dels quals són joves.

La Junta Directiva va fer un repàs d'aquests quatre anys de gestió destacant les inversions més destacades del plec de condicions com ara el servei d'accessibilitat universal construït a la platja Tamarells, i que garanteix que les persones amb discapacitat tenguin accés a la zona de bany amb condicions de confort, seguretat i igualtat. Així com els quatre parcs infantils nous, el de la Roca de Llenaire; el de davant la plaça Joan Cerdà, un joc és d'accessibilitat física universal, pensat perquè hi puguin jugar tots aquells nins i aquelles nines que tenen problemes de mobilitat; el que hi ha al costat del centre d'accessibilitat universal que és un joc infantil d'inclusió que inclou elements d'estimulació sensorial; i el vaixell enfonsat dins l'arena a la platja d'Albercuix. També es varen repassar les inversions fetes per millorar els serveis i de la qualitat de les platges del Moll i de Cala Sant Vicenç pel que fa a l'ampliació i el manteniment de les infraestructures existents, i l'adquisició de nou material i de maquinària necessària per al desenvolupament l’activitat.

És va informar de la contractació d'una empresa de recursos humans per coordinar el personal i redistribuir les seves tasques i així poder oferir un servei més eficaç i efectiu de la gestió de platges. El president va explicar que tots aquests canvis s'han plasmat en la normativa interna i en les funcions i en les tasques del personal de l'associació i que aquests documents són els regeixen el desenvolupament de l'activitat. Així mateix va destacar que un any més s'han renovat les certificacions ISO 9001 i 14001, que avalen el respecte al medi ambient i la qualitat de la gestió de l'explotació dels serveis temporals d'hamaques, para-sols i velomars, del servei de neteja i abalisament de les platges, i del servei d'accessibilitat universal, que enguany han adaptat a la nova normativa del 2015.

El president va explicar amb detall com es va negociar la compra del nou local, que està aferrat al local social. “Aquestes instal·laciones ens ofereixen moltíssim possibilitats. Volem fer poble, que els veïnats d'Eu Moll participin activament d'aquesta vida de poble i creim que ho estam aconseguint", afirmà Cifre.
Es varen repassar les activitats que es duen a terme al local social: classes de pintura, Pilates, ioga, costura, restauració, estiraments i relaxació, cuina i ball en línia al local social; i les activitats per als socis: el fogueró amb torrada de Sant Antoni, l'arrossada, la bunyolada, les matances, la festa de Nadal amb la presentació del calendari, i enguany també s'organitzarà, dissabte dia 7, un acte per celebrar el Dia Internacional de la Dona; a més dels viatges i sortides de cap de setmana.També es va informar que s’organitzen altres actes oberts a tots els veïns i veïnes d’Eu Moll, com la participació en la festa de carnaval obsequiant amb xocolata a les disfresses, varis concerts del cor de Pollença amb taquilla inversa a benefici de la parròquia per col·laborar en la recaptació de fons per les obres de rehabilitació, la festa del Pare Noel, etc. Altres activitats s'organitzen conjuntament amb l’Ajuntament, com ara la cavalcada de Reis, sant Antoni, la festa de la Platja, la Cursa Marinera del Port de Pollença, la Copa de Reis de natació, etc..D'altra banda el president va comentar la comunicació constant i fluïda amb l'Ajuntament de Pollença i que en aquests moments s’està esperant que treguin a concurs públic l'explotació de la gestió de platges perquè l'objectiu és tornar-s'hi presentar. És per aquest motiu que, ahir vespre, l'Assemblea va acordar prorrogar el pressupost a l'espera que es resolgui el concurs.

Potser t'interessa...

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Contacte

Associació de Veïns del Port de Pollença

  C / Mestral, 15 C.P. 07470 - Port de Pollença - Mallorca - Illes Balears

  +34 971 86 64 13

  av.eumoll@gmail.com

  Dilluns a divendres 10:00 - 13:00