971 86 64 13
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

El president de l'AVPP valora "molt positivament" la implicació dels socis i es marca com a objectiu ampliar el teixit associatiu amb la incorporació dels joves

El president de l'Associació de Veïns del Port de Pollença (AVPP), Miquel Cifre, va valorar molt positivament la implicació dels socis en les activitats que s'han duit a terme el 2022 i va afirmar que l'objectiu de futur passa per fer més socis joves. Aquestes afirmacions les va fer en el transcurs de l'Assemblea General de Socis que va tenir lloc ahir vespre en el local social. "Vosaltres sou el veritable capital", va manifestar Cifre, al mateix temps que va insistir en la necessitat d'ampliar el teixit associatiu per fer poble. Actualment, la societat té prop de 1.000 socis.

En aquest sentit, el membre de la Junta Directiva, Andreu Ramon, va recordar que, precisament, el 2022 va ser l'any de la recuperació de la normalitat després de la pandèmia. Ramon va fer un repàs per les activitats que va fer l'entitat i destacà el dinar de l'Arrossada, on es registrà un rècord de participació; també el "merescut" reconeixement a Miquel Alzamora durant la Festa de Nadal. "Per la seva inestimable col·laboració en tots els actes de l'entitat", afirmà.

Temporada turística

D'altra banda, Ramon Palou, economista de l’entitat, va fer una valoració dels serveis de platges. El 2022 es va reprendre l'activitat al cent per cent després de dos anys de restriccions a causa de la pandèmia. "Ha estat una molt bona temporada, afavorida molt especialment pel bon temps i la calor registrada", apuntà.

inversions platges

Així mateix, feu referència a les principals inversions realitzades la temporada passada i que anaren encaminades a millorar la infraestructura dels serveis, especialment la del centre l'accessibilitat universal (CAU). "Es canvià la tarima i l'umbracle del CAU, ampliant la superfície disponible i millorant la protecció del sol; s'adquirí una oruga per poder traslladar cadires amb rodes i facilitar l'accés a la platja de Cala Molins; es comprarà un Hidrosolar, un patí a pedals adaptat que funciona amb plaques solars, i una nova cadira amfíbia".

pati moll

"També - afegí- es pintaren els mòduls de serveis i canviaren les teulades d'alguns d'ells, ja que es trobaven en molt mal estat; s'adquirien cinc patins a pedals, una barca per donar suport al servei a Cala de Sant Vicenç i s'instal·là wifi a totes les platges urbanes per donar un millor servei als usuaris".

Ramon tancà la seva intervenció fent esment a un "punt molt important"; la participació de l'AVPP en un grup de treball integrat per nombroses entitats i administracions que persegueix identificar i solucionar els problemes que produeixen la contaminació de la Badia de Pollença. "S'ha assistit a diferents reunions i s'ha signat un conveni amb el ASDEPP, AHP, RCNPP per finançar, juntament amb Colonya i CaixaBanc-Fundacio Sa Nostra, un avantprojecte elaborat per la consultoria experta AZIERTA, que ha de servir de base per a la sol·licitud de fons europeus Next Generation per finançar les múltiples intervencions a realitzar", assegurà.

Inversions 2023

Durant l'Assemblea es presentaren els pressupostos del 2023, que s'aprovaren per unanimitat. La inversió més gran anirà adreçada al tancament i condicionament del solar ubicat en el carrer Cap Roig. Aquest solar s'emprarà per emmagatzemar la maquinària de platges.

Enguany finalitza la concessió de l'explotació de platges, i és per aquest motiu que les inversions previstes són inferiors, va explicar Palou, qui va posar de manifest el caràcter "conservador" del pressupost aprovat, ja que és una activitat econòmica exposada a molts de variables i val més ésser cauts en les previsions.

El president Miquel Cifre tancà l'acte posant èmfasi en la necessitat de crear teixit social i també solidaritat mediambiental, destacant així la feina que s'està duent a terme des de l'equip d'investigació per salvar la Badia de Pollença.

Cifre tancà l’acte recordant la figura del qui fou president de l'entitat, entre el 1998 i el 2003, Felipe Seguí, qui ens deixà el 2022.

Potser t'interessa...

 • All
 • Associacio Veins Port Pollença
 • Cursa
 • Eu Moll
 • Marinera
 • Port De Pollença
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random

Contacte

Associació de Veïns del Port de Pollença

  C / Mestral, 15 C.P. 07470 - Port de Pollença - Mallorca - Illes Balears

  +34 971 86 64 13

  av.eumoll@gmail.com

  Dilluns a divendres 10:00 - 13:00