971 86 64 13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

L'Arrossada bat tots els rècords d’assistència amb 1.150 participants

Després de dos anys d'aturada a causa de la pandèmia, l'Arrossada, que cada any organitza l'Associació de Veïns del Port de Pollença durant el mes d'agost, ha batut tots els rècords d'assistència amb 1.150 participants.

arrossada 2022
Els cuiners Sebastià Torrens, Joan Ferriol, Tomeu Bosc i José Manuel Pareja han cuinat 140 quilos d'arròs de peix. Sebastià Torrens comenta que per fer el brou han emprat uns 150 quilos de peix, d'aquests 40 quilos eren de rap, i pel sofit, 60 quilos de sípia, i després s'han afegit 100 quilos de muscles i 70 quilos de gamba palada. El peix l'ha regalat Opmallorcamar, gràcies a la medicació del patró major de la Confraria de Pescadors del Port de Pollença, Joan Suau. De postres, s'han repartit 150 ensaïmades i gelats per a tots els socis i sòcies i els seus acompanyats que han assistit a l’Arrossada.port pollensa arrossadaarrossada port de pollenca
En acabar de dinar, El president de l'Associació de Veïns del Port de Pollença, Miquel Cifre, ha tingut unes paraules d'agraïment pels voluntaris que fan possible l'Arrossada i pels cuiners, per qui ha demanat un aplaudiment ben fort, així com per l'assistència. Cifre ha recordat el qui fou president de l'AVPP entre el 1998 i 2003, Felipe Seguí, que enguany ens ha deixat. "Durant la seva presidència, l'Associació de Veïns va viure el moment de màxim l'esplendor quant a festes i actes diversos, també es va compra del local social". Llavors el cànon que es pagava a l'Ajuntament de Pollença per poder explotar les platges era inferior a l'actualment i també ho eren les inversions i exigències que es recullen en el plec de condicions.

felip munar arrossadaEl flamant batle de Pollença, Andrés Nevado, també ha tingut paraules d'agraïment cap als voluntaris, cuiners i assistents i el batle sortint, Tomeu Cifre, ha recordat a l'"amic" Felipe Seguí. Les glosses de Felip Munar amb les que ha donat la benvinguda al nou batle, han posat el to d'humor a la jornada, que ha conclòs amb l'entrega del donatiu que el mateix Juan Luís Pourtau ha realitzat a Prodis i Afama, i que prové de la venda de les fotografies que va exposar al local social de l'AVPP.

La diada ha estat animada en tot moment pel Dj. Tomeu Perelló i per l'speaker Miquel Alzamora.

 

donacio arrossada afama prodis

 

equipo arrossada port pollensa

Potser t'interessa...

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Contacte

Associació de Veïns del Port de Pollença

  C / Mestral, 15 C.P. 07470 - Port de Pollença - Mallorca - Illes Balears

  +34 971 86 64 13

  av.eumoll@gmail.com

  Dilluns a divendres 10:00 - 13:00