971 86 64 13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

La inauguració de l'exposició "De la mar a la terra" dona el sus a les Festes de Sant Pere

La inauguració de l’exposició “De la mar a la taula” va donar el sus a les Festes de Sant Pere del Port de Pollença. Aquesta exposició es podrà visitar fins el 6 de juliol, de dilluns a divendres, de les 11 hores a les 14 hores i de les 16 hores a les 20 hores en el local social de l'Associació de Veïns del Port de Pollença (AVPP), que està ubicat al carrer  Mestral, número 15 del Port de Pollença.

de a mar a la terra

Aquesta exposicó, que ha estat finançada pel Museu Marítim de Mallorca i que ha comptat amb la col·laboració del Consell de Mallorca, el Govern de les Illes Balears, i la Confraria de pescadors de Pollença, forma part de les activitats programades per la Confraria i l’Ajuntament de Pollença per a celebrar les Festes de Sant Pere. Les curadores de l’exposició han estat les antropòlogues Diana Borràs i Margalida Mulet. 

L’exposició és el resultat d’un treball de recerca dut a terme per les antropòlogues Diana Borràs, Margalida Mulet i Marina Calvo. Els instruments de recerca han estat un qüestionari en línia, entrevistes en profunditat, una observació participant a la llotja de Palma i un panell d’experts. Les persones entrevistades han estat pescadors i familiars de pescadors del Port de Pollença i les investigadores han comptat amb el suport de la Confraria de pescadors. En total s’han fet 13 entrevistes en profunditat a homes i dones que pertanyen a diferents generacions. En el panell d’experts han col·laborat també de manera desinteressada Santi Taura, Marga Coll i Andreu Segura.

de la mar a laterra

L’objectiu de l’exposició és donar a conèixer el concepte de patrimoni immaterial i el patrimoni immaterial alimentari associat a les cultures marineres.

Potser t'interessa...

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Contacte

Associació de Veïns del Port de Pollença

  C / Mestral, 15 C.P. 07470 - Port de Pollença - Mallorca - Illes Balears

  +34 971 86 64 13

  av.eumoll@gmail.com

  Dilluns a divendres 10:00 - 13:00