971 86 64 13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

L'AVPP treballa amb Arrels Marines per conscienciar a l'alumnat de la necessitat de preservar el medi mari

Des de l'Associació de Veïns del Port de Pollença (AVPP) consideram que és fonamental, també, conscienciar els nins i a les nines de la necessitat de conservar el medi marí. Enguany, hem fet feina amb Arrels Marines realitzant tallers i sortides de camp dins el mesos de maig i juny; concretament amb 1r, 2n, 3r i 4t d'ESO del Col·legi Monti-sion; amb 4t A, 4t B i 4t C d'ESO de l'IES Guillem Cifre de Colonya. A més a més, en maig, Arrels Marines va realitzar uns tallers dins l'aula amb l'IES Guillem Cifre de Colonya amb 1r de batxillerat. El mes de juny també s'ha fet feina amb l'alumnat de l’IES Clara Hammerl del Port de Pollença.
Els tallers que du a terme Arrels Marines són uns tallers d'educació ambiental, conservació marina i ciència ciutadana enfocats a la situació actual de la badia de Pollença i tota la problemàtica que sofreix.

Taller d'arreos Marines realizat en el Port de Pollença
Aquests tallers s'han estructurat amb dues sessions per grup, excepte en el cas de l'IES Guillem Cifre de Colonya que només s'ha fet dins l'aula. En els altres casos, s'ha duit a terme una part teòrica i de caràcter més explicativa dins l'aula i després una sessió a la platja de Tamarells.

taller mediambiental 2
A la platja, els alumnes hi han experiment amb els conceptes que han adquirit dins les aules. Per exemple, els varen explicar com tirar un transsecte per mesurar densitat i la cobertura de micròfits marins o comunitats de peixos, els varen dona unes pissarres subaquàtiques i els varen demanar que traguessin els seus propis resultats observant el fons marí. Arrels Marines és una organització local, construïda per gent de les Illes que tenen una passió conjunta: l'amor per la mar Mediterrània.

taller mediambiental 4

Potser t'interessa...

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Contacte

Associació de Veïns del Port de Pollença

  C / Mestral, 15 C.P. 07470 - Port de Pollença - Mallorca - Illes Balears

  +34 971 86 64 13

  av.eumoll@gmail.com

  Dilluns a divendres 10:00 - 13:00