971 86 64 13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

La VIII Cursa Marinera torna amb molta il·lusió i força després de dos anys d'aturada a causa de la pandèmia

L'Associació de Veïns del Port de Pollença i l'Ajuntament de Pollença han començat a organitzar la VIII Cursa Marinera del Port de Pollença que tindrà lloc el dissabte 9 juliol a les 21 hores. Els corredors i les corredores ja us podeu inscriure a través de la pàgina web d'Elitechip, on també trobareu el reglament de la cursa i el track.

"Tornam amb molta il·lusió i molta força després de dos anys d'aturada a causa de la pandèmia. Ara cal passar-ho bé i és per això que convidam a totes aquelles persones que corren que venguin a gaudir d'aquesta festa de l'esport que és la Cursa Marinera, i que ho facin en moderació i seny. No hem d'oblidar que la Cursa Marinera és una cursa popular, adreçada a tothom, on també participen atletes d'elit nacionals i internacionals", assenyala el membre de l'AVPP, Antoni Cifre Fábregas, màxim encarregat de l'organització de la cursa.

Per la seva part, la regidora d'Esport i Igualtat de l'Ajuntament de Pollença, Bianca Aguilar, destaca que amb aquesta cursa es posa de manifest "una clara simbiosi entre turisme i esport, un fet que al Port de Pollença també ens beneficia".

 

La novetat

La novetat d'aquesta edició és que canvia el lloc de sortida de la cursa i de la meta, que se situarà a la plaça de l'Enginyer Roca, al costat de l'oficina de Turisme del Port de Pollença, a uns 10 metres de la ubicació anterior.Cifre explica que "el motiu del canvi d'ubicació és de caràcter operatiu, per poder donar més bon servei als corredors".La distància de la cursa és de 7 km. El recorregut discorre majoritàriament pel passeig marítim del Moll i estarà degudament senyalitzat i tancat al trànsit. El perfil és pla i d'asfalt. Els avituallaments estaran situats abans del quilòmetre 5 i a l'arribada.


Hi haurà servei de banys, dutxes i guarda-roba per a tots els inscrits a la cursa.La cursa està totalment preparada pel que fa a la seguretat viària i compta amb assistència sanitària, amb una ambulància i un hospital de campanya al mateix lloc de la meta.El Dj. Tomeu Perelló posarà música durant l'entrega de premis i fins a la clausura de l'acte per ambientar la festa final i en Mateu Vila serà el speaker.

 

Premis
Com ve sent costum, els premis són llagosta i cava Freixenet per als tres primers classificats de les categories absolutes masculina i femenina. El primer classificat local, tant masculí com femení, també s'emporta una llagosta i una botella de cava Freixenet.
La Confraria de Pescadors del Port de Pollença juntament amb l'AVPP és qui aporten les llagostes. Els primers classificats guanyen dos quilos de llagosta; els segons, un quilo i mig; i els tercers, un quilo.

 

Sorteig
Entre els participants se sortejarà una bicicleta Gioseppo i també sopars per a dues persones als restaurants del Port de Pollença: La Gola, Iru, La Llonja, Stay i Cales Monges.
Tots els corredors i totes les corredores que s'inscriguin a la Cursa Marinera rebran una camiseta tècnica i un tiquet que val per un dia de dues gandules i un para-sol a la platja Tamarells del Port de Pollença, gentilesa de l'AVPP. Cifre comenta que "els resultats dels sortejos es diran per megafonia 15 minuts abans de la sortida. Pregam que als corredors i a les corredores prenguin atenció en arribar perquè l'entrega de premis es realitzarà de seguida".

 

Voluntaris
"Feim una crida perquè també s'apunti gent a fer de voluntari -afegeix Cifre-. Tots els que s'inscriguin rebran una camiseta tècnica que hauran de dur posada durant la cursa, begudes i també el val per un dia per les dues gandules i un para-sol". Per ser voluntaris cal posar-se en contacte amb l'AVPP (tel. 971 86 64 13 o a través del mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) les oficines estan obertes des de les 10 h i fins a les 14 h.
També es pot contactar amb Antoni Cifre a través del seu número de telèfon particular (628 09 50 55).

 

Inscripció
Els corredors hauran d'haver complert mínim els 14 el mateix dia de la cursa.
Inscripció general: 4€
+ 2€ si cal lloguer de xip blanc.
+ 1€ en concepte d'assegurança pels atletes no federats.
Entrega de dorsals i xip:
Els dorsals i el xip blanc que són d'un sol ús, i també retornables, s'entregaran el mateix dia de la cursa al lloc de la sortida i de l'arribada (a la plaça de l'Enginyer Roca) a partir de les 19 hores a la i fins a les 20.30 hores a la carpa d'Elitechip, "on també es podran fer les inscripcions pels qui vagin despistats o s'animin a darrera hora. En tot cas, aconsellam fer la inscripció a la web d'Elitechip perquè potser que no tinguem camisetes per repartir", comenta Fábregas.

 

Rècords

Cifre recorda que la primera Cursa Marinera la va guanyar en femení absoluta Mavi Garcia, amb un temps de 25′ 46″; i en masculí, Miquel Capó Soler, amb un temps de 22′ 13″. Els rècords les ostentes Carolina Sitges, amb un temps de 25′ 30″; i Antoni Roldan Mercadal, amb 21′ 27″.

Potser t'interessa...

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Contacte

Associació de Veïns del Port de Pollença

  C / Mestral, 15 C.P. 07470 - Port de Pollença - Mallorca - Illes Balears

  +34 971 86 64 13

  av.eumoll@gmail.com

  Dilluns a divendres 10:00 - 13:00