971 86 64 13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Una llum per la Pau

Una Llum per la Pau, una iniciativa de les associacions de Pollença, Port de Pollença, i Cala de Sant Vicenç, juntamente amb la confraria de Pollença.

Les associacions de veïns de Pollença, Port de Pollença i Cala de Sant Vicenç, juntament amb la Comissió de Confraries, feim un clam per la pau i ens solidaritzam amb al poble ucraïnès. 

Una llum per la Pau, és una iniciativa que durem a terme de forma conjunta les associacions de veïns de Pollença, Port de Pollença i Cala de Sant Vicenç, juntament amb la Comissió de confraries de Setmana Santa, en la processó del Dijous Sant amb dos objectius concrets: expressar la nostra ferma condemna a la invasió militar d'Ucraïna per part de Rússia i mostrar el mostra rebuig més absolut als atacs contra les persones i les entitats civils, i ajudar, en la mesura del possible, als refugiats que fugen de la guerra i al poble ucraïnès.

Per dur a terme aquesta iniciativa realitzaran dues accions. Per un costat, les associacions posaran a disposició de la ciutadania 2.500 ciris que portaran la inscripció Una llum per la Pau. L’objectiu és que els veïns i veïnes de Pollença facin un donatiu a través de l’adquisició dels ciris, pel que s'ha establert una quantitat mínima d'un euro. Aquestes donacions aniran destinades íntegrament a ajudar al poble ucraïnès a través de Caritas. Per altra banda, i per fer visible el nostre més ferm rebuig a la guerra que està lliurant Putin contra el poble ucraïnès, demanaren a la ciutadania que encengui Una llum per la Pau a cada costat del recorregut per on passarà la processó del Dijous Sant a Pollença. La idea és fer una cadena humana de ciris al llarg de l’itinerari per on passarà la processó. Així farem visible un sentiment de solidaritat i de pau. 

Enguany, la processó del Dijous Sant canvia d'itinerari i, seguint el que marquen les Sagrades Escriptures, pujarà pel carrer de les Creus fins a culminar a l’ermita del Calvari.

El Diumenge de Rams, la ciutadania podrà adquirir les espelmes a una paradeta que es muntarà damunt la plaça Major de Pollença. El mateix Dijous Sant també s’establiran diferents paradetes abans de començar la processó.

Les associacions de veïns de Pollença, del Port de Pollença i de Cala de Sant Vicenç demanam a totes aquelles persones que vulguin participar en aquesta iniciativa que, sempre que sigui possible, encenguin Una llum per la Pau en la processó del Dijous Sant i mostrin al món que a Pollença defensam la pau, la unió en la diversitat, la defensa dels drets humans i el constant progrés democràtic dels pobles.

Potser t'interessa...

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Contacte

Associació de Veïns del Port de Pollença

  C / Mestral, 15 C.P. 07470 - Port de Pollença - Mallorca - Illes Balears

  +34 971 86 64 13

  av.eumoll@gmail.com

  Dilluns a divendres 10:00 - 13:00